2011. december 18., vasárnap

Elnézést...

Már egy jó ideje nem volt fen friss fejezet, de őszintén megvallva semmi kedvem, s erőm nem volt írni. Most, hogy itt a szünet megpróbálom magam aktivizálni, s ma végre felrakni a soron következő fejezetet. :) Remélem, még van 1-2 ember, akit érdekel, de megértem, ha már senki se kíváncsi a folytatásra.
Szóval ma valamikor a délután vagy este folyamán felkerül következő rész. Csúszok. Apu megkért, hogy segítsek neki csomagolni. Sajnos csak most tudtam nekiállni írni. Felrakni ma már biztos, hogy nem fogom, s örülök, ha végzek. Holnap 100%, hogy fenn lesz. Megértéseteket köszönöm. :) Ismét csak csúszok és nem tudom, hogy mikor kerül fel az új fejezet, de azt megígérem, hogy karácsonykor már fenn lesz. Ez lesz az egyik ajándékom számotokra, de így hogy nem tudom írni, kicsit döcögősen megy az egész. Igyekszem és próbálom a legjobbat kihozni magamból!
Ciao, Birbus

1 megjegyzés:

 1. Szia Birbus!

  Elhiszem, hogy nem volt kedved és erőd írni. Kezdjük azzal, hogy már az iskola sokszor sok erőt leszív az embertől és még ott vannak az egyéb ügyes-bajos dolgok. Itt van a szünet, ami jó lesz arra, hogy egy kicsit mindenki feltöltődjön.
  Nyugodj meg, még van olyan, akit érdekel a folytatást és nagyon várja azt, mert személy szerint én várom.

  Üdv.:
  Liri

  VálaszTörlés